15.04.2021 г., 13:19 ч.  

Кметство 

  Поезия » Гражданска
207 1 2

Наш Николча - кмета.

Зам. на кмета - зетя.

Балдъзето - секретарка.

Дядото - охрана.

Бабата - чистачка.

 

Цяло сéло - бачка.

За почивките - забрана!

"Шуро - Баджо" - марка.

Пише даже и в Завета:

"И вовеки, ще е кмета!"

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??