29 февр. 2008 г., 14:31

Коан 3 

  Поэзия » Восточные формы
518 0 1
 

Във композицията "Диана Експрес"

сияйното щастие влезе.

Светли сини очи, нежно лице...

Как ли майката намери сили да слезе...

А на екрана...

... щастие светло, с две малки ръце.

Очаква любящо сърце!

 

 

"... сутрин ще ни срещне със теб живот!"

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??