29 feb 2008, 14:31

Коан 3 

  Poesía » Formas orientales
499 0 1
 

Във композицията "Диана Експрес"

сияйното щастие влезе.

Светли сини очи, нежно лице...

Как ли майката намери сили да слезе...

А на екрана...

... щастие светло, с две малки ръце.

Очаква любящо сърце!

 

 

"... сутрин ще ни срещне със теб живот!"

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??