29.02.2008 г., 14:31 ч.

Коан 3 

  Поезия » Източни форми
493 0 1
 

Във композицията "Диана Експрес"

сияйното щастие влезе.

Светли сини очи, нежно лице...

Как ли майката намери сили да слезе...

А на екрана...

... щастие светло, с две малки ръце.

Очаква любящо сърце!

 

 

"... сутрин ще ни срещне със теб живот!"

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??