11 мар. 2011 г., 15:43

Кое е измама? 

  Поэзия
525 0 0

Познаваме се. Някога отдавна,

намерили сме се по небосвода

на нощите си. Егоистично неблагодарни,

объркали сме на сърцата си хода.

И вместо да подминем, без преповтаряне,

в очите си изгубихме си картите

на лутането към безкрая.

Залагахме един на друг хазартно.

И никога не печелят двама.

Един от нас си тръгна развенчан.

Да се обичаме не би било измама,

но всеки от нас по-истински е сам.

 

07.03.2011г.

гр. Сопот

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??