18 июл. 2008 г., 07:15

Кога 

  Поэзия » Другая
605 0 0

Кога съм имал, за да имам?

Кога съм знаел, за да знам?

Кога съм могъл, за да мога?

Кога съм искал, за да искам?

Кога съм обичал, за да обичам?

Сега...

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??