Jul 18, 2008, 7:15 AM

Кога 

  Poetry » Other
618 0 0

Кога съм имал, за да имам?

Кога съм знаел, за да знам?

Кога съм могъл, за да мога?

Кога съм искал, за да искам?

Кога съм обичал, за да обичам?

Сега...

© Иван Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??