26 нояб. 2007 г., 14:27

Кога 

  Поэзия » Любовная
639 0 4

     Кога

Кога Бог над мен ще се смили?

Кога очите си отново ще отвориш ти?

Кога ще видиш, че облива те с лъжи?

Кога ще забележиш, че мене ме боли?

Кога сърцето ти отново ще е с мен?

Кажи, Кога!

© Анна Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??