26.11.2007 г., 14:27 ч.

Кога 

  Поезия » Любовна
638 0 4

     Кога

Кога Бог над мен ще се смили?

Кога очите си отново ще отвориш ти?

Кога ще видиш, че облива те с лъжи?

Кога ще забележиш, че мене ме боли?

Кога сърцето ти отново ще е с мен?

Кажи, Кога!

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??