Nov 26, 2007, 2:27 PM

Кога 

  Poetry » Love
688 0 4

     Кога

Кога Бог над мен ще се смили?

Кога очите си отново ще отвориш ти?

Кога ще видиш, че облива те с лъжи?

Кога ще забележиш, че мене ме боли?

Кога сърцето ти отново ще е с мен?

Кажи, Кога!

© Анна Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??