11 сент. 2004 г., 12:32

Кога ли... 

  Поэзия
1138 0 4
         


                          Кога ли...

                      Пиша някакви строфи
                      с натежали очи.
                      Беля лук и картофи,
                      и това ми личи.

                      Ех, вълшебство кога ли
                      ще се случи на мен?
                      Искам днес! Не, едва ли...
                      Бобът не е сварен.

                      Във ръката с писалка
                      и с копнеж уморен,
                      се усещам тъй жалка
                      в сивоокият ден.     

© Руми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??