12 мар. 2008 г., 17:38

Кога ще свърши всичко? 

  Поэзия » Любовная
674 0 1
Кога ще свърши този дълъг път?
Дали във края му ще бъда пак щастлива?
Кога сълзите няма да текат
и огромната тъга ще спре да ме убива?

Дали ще дойде този ден,
в който радостни да са сълзите?
Или пак ще е поредният студен,
в който тъжно влажни ще са ми очите?

Дали ще свърши тази болка и кога?
Не може ли да светят пак лъчи?...
Кога ще ме потърси любовта,
за да съживи искрицата във тез очи?

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И на твоята улица ще изгрее слънце.Повярвай ми.........просто не му е дошло времетоПоздрави от мен
Предложения
: ??:??