12 июн. 2008 г., 00:39

Когато... 

  Поэзия
653 0 16

Когато наранен плодът е,

по сладък после става.

Неволно чудо.

А ние все се пазим

от връхлетелите любови,

от прашни пътища

и думи, които носят болка...

© Маргарита Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??