20 авг. 2020 г., 07:21

Когато... 

  Поэзия » Строгие формы
1230 5 6

Когато навестяваш моя свят

с лъчите си, разцъфва всеки цвят.

Ухание от все сърце даряваш

на дните ми. Повярвай, съживяваш

красотата. Ти си благодат.

 

Мога ли да бъда по-богат

от това, щом с теб в едно съм слят.

Истинска е любовта. Изгряваш

с негата, когато навестяваш.

 

Раят е далеч и непознат.

С празни приказки не обещаваш

вечния живот. Ти притежаваш

животворен, сладък аромат.

Пръсват се съмнения и хлад

душата ми, когато навестяваш.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??