10 окт. 2024 г., 10:24  

Когато 

  Поэзия
85 2 0

Когато нишката се скъса,

от тежестта на всичките лъжи,

и този който си обичал

се подиграе и те унизи.

Когато пуснеш неприятел

и враг през входната врата,

и живееш дълго със предател...

Какво се случва след това?

Тогава се разпадаш... с трясък,

разсипваш се пред грешните нозе.

От теб остава ситен пясък, 

погълнат от соленото море.

 

 

https://youtu.be/FBEE-t-uyI0?si=UwWXOgZscmLXIx7t

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??