30 мая 2007 г., 10:37

Когато... 

  Поэзия
1022 1 20
Когато яхнеш гръмотевица
и на мощта и издържиш...
Когато в снежната виелица
със километри гол вървиш...
Когато в нестинарски трансове
танцуваш, ала по ръце...
Когато преброиш пендарите,
огрели нощното небе...
Когато във пустиня огнена
заситиш жажда със роса...
или на рана, прясно сторена
и туриш пепел с доброта...
Когато с кръв си вадил хляба си,
ала на клетник го дариш...
Тогава премини през прага ми -
живот със мене да делиш...

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??