И когато болката отмине,
нови пътища пред теб ще се явят,
необятна свобода ще се простре,
буйна независимост от тебе ще струи.
Ще чувстваш себе си уверен -
за нови подвизи готов.
Без пречки и прегради -
ти си воин за хармония - живот.
© София Русева Все права защищены