Nov 29, 2007, 3:39 PM

Когато болката отмине 

  Poetry » Love
721 0 7


И когато болката отмине,
нови пътища пред теб ще се явят,
необятна свобода ще се простре,
буйна независимост от тебе ще струи.
Ще чувстваш себе си уверен -
за нови подвизи готов.
Без пречки и прегради -
ти си воин за хармония - живот.

 

 

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??