29.11.2007 г., 15:39 ч.

Когато болката отмине 

  Поезия » Любовна
716 0 7


И когато болката отмине,
нови пътища пред теб ще се явят,
необятна свобода ще се простре,
буйна независимост от тебе ще струи.
Ще чувстваш себе си уверен -
за нови подвизи готов.
Без пречки и прегради -
ти си воин за хармония - живот.

 

 

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??