19 янв. 2018 г., 10:20

Когато главата склониш си 

  Поэзия » Философская
285 0 1

Когато главата склониш си...

когато откажеш се ти...

знай, вече изгубил си всичко...

и воля, и мили мечти...

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??