14 дек. 2017 г., 14:03

Когато ме няма 

  Поэзия » Любовная
1630 13 14

Ако утре ме няма, потърси ме в снагата
на нежната бяла бреза.
Вдъхни аромата ми напролет в цветята.
Търси ме на сутрин в свежа роса.

Ако утре ме няма, търси ме в зората,
в първите топли лъчи.
Усети ме в пясъка под краката.
В солена вълна ме търси.

Потърси ме наесен в краската златна.
От ябълка мене вкуси.
Търси ме в облака, долу в листата.
В дъжда с мен поплачи...

Ако утре ме няма, погледни в небесата -
снежинка към теб ще лети.
Ако по Коледа нещо трепне в душата,
в мислите ти ме пусни.

Недей да тъжиш, ако утре ме няма.
Във всичко ти ме търси.
Самичък не ще те оставя.
До теб ще съм. Знаеш, нали?

 

Е.И.
 

© Елена Все права защищены

...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??