25 нояб. 2012 г., 23:41

Когато нещо скъпо си отива... 

  Поэзия
835 0 11

Когато нещо скъпо си отива

преди да е дошло

по стръмното на болката пенлива

във пропастта на спомена...

 

Тогава някъде в заслона на надеждата

до огъня с несбъднати мечти

едно желание в искрите им оглежда се

и чака пак да се роди.

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??