Nov 25, 2012, 11:41 PM

Когато нещо скъпо си отива... 

  Poetry
831 0 11

Когато нещо скъпо си отива

преди да е дошло

по стръмното на болката пенлива

във пропастта на спомена...

 

Тогава някъде в заслона на надеждата

до огъня с несбъднати мечти

едно желание в искрите им оглежда се

и чака пак да се роди.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??