25 nov 2012, 23:41

Когато нещо скъпо си отива... 

  Poesía
837 0 11

Когато нещо скъпо си отива

преди да е дошло

по стръмното на болката пенлива

във пропастта на спомена...

 

Тогава някъде в заслона на надеждата

до огъня с несбъднати мечти

едно желание в искрите им оглежда се

и чака пак да се роди.

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??