19 сент. 2020 г., 21:51

Когато се ражда сълзата 

  Поэзия
466 2 4

Когато се ражда сълзата,

мечтата по-силно боли,

а споменът- бурният вятър

в душата по-бясно фучи.

 

И чупи илюзии -клони

след залеза на радостта,

а Истината е гола,

когато се ражда сълза...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??