Sep 19, 2020, 9:51 PM

Когато се ражда сълзата 

  Poetry
465 2 4

Когато се ражда сълзата,

мечтата по-силно боли,

а споменът- бурният вятър

в душата по-бясно фучи.

 

И чупи илюзии -клони

след залеза на радостта,

а Истината е гола,

когато се ражда сълза...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??