29 сент. 2017 г., 21:39

Когато се стъмни 

  Поэзия » Любовная
548 1 1

остани 
когато се стъмни навън
когато изгасне
светлината от
всяко прозорче 
по време 
в което
всички заспиват
нашата нощ
едва ще започне
няма да има
голям телевизор
но пък цяло небе със звезди
и защо ни е друго
стига само 
време да има 
и във времето само
аз и Ти със мечти
после късно
ще станем
ще пием
ароматно кафе
ще те гледам 
и мисля, че вечно
искам да пия
кафето си точно със теб
ще потъна
в очите ти
в свят прекрасен
дето без край е
и километри
да ни разделят
след време
аз там ще остана
а после нека разправят
че любовта
малко трае

© Мирослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво!!!Много ми хареса!!!Добре дошъл!!Любовта е вечна!!!
Предложения
: ??:??