остани
когато се стъмни навън
когато изгасне
светлината от
всяко прозорче
по време
в което
всички заспиват
нашата нощ
едва ще започне
няма да има
голям телевизор
но пък цяло небе със звезди
и защо ни е друго
стига само
време да има
и във времето само
аз и Ти със мечти
после късно
ще станем
ще пием
ароматно кафе
ще те гледам
и мисля, че вечно
искам да пия
кафето си точно със теб
ще потъна
в очите ти
в свят прекрасен
дето без край е
и километри
да ни разделят
след време
аз там ще остана
а после нека разправят
че любовта
малко трае
© Мирослава All rights reserved.