12 дек. 2007 г., 14:52

Когато си до мен 

  Поэзия » Любовная
1230 0 5

      Когато си до мен

Когато си до мен,

чувствам се щастлива.

Когато си до мен,

сърцето ми пулсира.

Когато си до мен,

пролетта не си отива.

Когато си до мен,

аз съм просто жива.

© Анна Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??