Dec 12, 2007, 2:52 PM

Когато си до мен 

  Poetry » Love
1228 0 5

      Когато си до мен

Когато си до мен,

чувствам се щастлива.

Когато си до мен,

сърцето ми пулсира.

Когато си до мен,

пролетта не си отива.

Когато си до мен,

аз съм просто жива.

© Анна Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??