12 dic 2007, 14:52

Когато си до мен 

  Poesía » De amor
1229 0 5

      Когато си до мен

Когато си до мен,

чувствам се щастлива.

Когато си до мен,

сърцето ми пулсира.

Когато си до мен,

пролетта не си отива.

Когато си до мен,

аз съм просто жива.

© Анна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??