12.12.2007 г., 14:52 ч.

Когато си до мен 

  Поезия » Любовна
1216 0 5

      Когато си до мен

Когато си до мен,

чувствам се щастлива.

Когато си до мен,

сърцето ми пулсира.

Когато си до мен,

пролетта не си отива.

Когато си до мен,

аз съм просто жива.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??