22 июл. 2007 г., 13:03

Когато си отиде... 

  Поэзия
786 0 17
 

Брегове се сливат пред зачатие.

Води шуртят надолу в бездните.

Рисуват с лакти  ветровете щастие

в сърцата на пропуканите ледници....

Небетата на полюсите свирят.

Гръмовно се целуват...

и плетат

вълните на моретата синджири

по голото на пясъчната плът....


Земята полудя и се разплиска

по своите посоки....

Изваля!

А утре ще е слънчево и тихо.

..............................

Когато си отиде любовта.

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??