28 февр. 2008 г., 14:39

Когато си отиде... 

  Поэзия
849 0 3

Само да страдам и

да проливам сълзи?

Всяка вечер да плача

и всеки час да мисля за теб...?

Това ли очакваш...?

Когато си отиде, аз не можах

дори да заплача...

После остана една болка в сърцето.

Дадох ти всичката си любов,

която имах в себе си,

но сега разбрах, че не си заслужавал

дори частичка от нея...

Кога ще проумееш, че не си единствен...?!

Върви при твоята нова кукличка...

Ха-Ха... Да, може и да съм кучка,

но не твоята...

От любовта до омразата

има  само една крачка...

И аз я направих...

 

© Герито Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??