17 сент. 2009 г., 11:13

Когато си отидеш... 

  Поэзия
740 0 2

Когато си отидеш завинаги

                              от тук,

аз ще стана малка светулка.

Ще литна след теб,

                          ще те търся навсякъде.

Когато те намеря,

ще падна на дланта ти...

                          щастлива

и ще угасна...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??