Sep 17, 2009, 11:13 AM

Когато си отидеш... 

  Poetry
742 0 2

Когато си отидеш завинаги

                              от тук,

аз ще стана малка светулка.

Ще литна след теб,

                          ще те търся навсякъде.

Когато те намеря,

ще падна на дланта ти...

                          щастлива

и ще угасна...

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??