5 июл. 2021 г., 21:33

Когато си отидеш ... 

  Поэзия » Любовная
394 5 5

Когато си отидеш ... 

сълзите ми

навярно ще са топли

и някак тихи,

уморени от беззвучие.

Но ще са живи,

изпъстрени от спомени

и не така болезнени ...

след дългото обичане.

Когато си отидеш ...

небето ми

навярно ще е пусто.

И с будни облаци,

сиви от безслънчевост.

Но ще ме има

във всяко лунно вдишване.

А слънцето ще ми напомня,

че винаги,

винаги съм те обичала.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??