18 июл. 2006 г., 09:41

Когато си отива любовта 

  Поэзия
800 0 3
Когато си отива любовта,
вината не е само чужда.
Дали съдбата тъй реши,
но и от раздяла има нужда.

Когато си отива любовта,
то нека тихо,кротко да си иде.
От обич по задължение така боли,
когато няма "обичам те" в отсрещните очи.

Когато си отива любовта,
спомените винаги остават.
Дори да няма нищо след това,
то спомена се носи до забрава.


© Силвето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??