25 июн. 2010 г., 09:34

Когато си отиваш... 

  Поэзия » Любовная
641 0 1

Когато си отиваш...

не затваряй външната врата,

не събуждай нашите пътеки,

отивай си - тъй, както си дошла,

със стъпки призрачни и леки...

© Илия Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??