Jun 25, 2010, 9:34 AM

Когато си отиваш... 

  Poetry » Love
655 0 1

Когато си отиваш...

не затваряй външната врата,

не събуждай нашите пътеки,

отивай си - тъй, както си дошла,

със стъпки призрачни и леки...

© Илия Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??