25.06.2010 г., 9:34 ч.

Когато си отиваш... 

  Поезия » Любовна
640 0 1

Когато си отиваш...

не затваряй външната врата,

не събуждай нашите пътеки,

отивай си - тъй, както си дошла,

със стъпки призрачни и леки...

© Илия Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??