27 авг. 2009 г., 00:08

Когато си замине любовта 

  Поэзия » Любовная
641 0 4

 

Когато си замине любовта,

в сърцето винаги оставя тя следа.

Очите пълни със сълзи са,

по лицето стичащи.

Животът се обезсмисля,

сърцето монотонно си тупти.

Спомени изплуват

от предишните щастливи дни.

Устните напукани

жадуват страстните целувки.

Прегръдките горещи

са вече само спомени.

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??