27.08.2009 г., 0:08 ч.

Когато си замине любовта 

  Поезия » Любовна
631 0 4

 

Когато си замине любовта,

в сърцето винаги оставя тя следа.

Очите пълни със сълзи са,

по лицето стичащи.

Животът се обезсмисля,

сърцето монотонно си тупти.

Спомени изплуват

от предишните щастливи дни.

Устните напукани

жадуват страстните целувки.

Прегръдките горещи

са вече само спомени.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??