4 дек. 2007 г., 10:46

Когато стъпките на лятото се заскрежат 

  Поэзия
523 0 6
 

Когато стъпките на лятото се заскрежат

И вълните на морето се престорят

Че е време пак да тръгнеме на път

 

Когато нищо никога не се събужда

Под черните чадъри и дъжда

И чакам те но няма да се върнеш

 

Когато от небето спрат да пеят

Звездите от избраните съзвездия

И облаците вкаменени онемеят

 

Тогава аз ще съм отново истински

 

Тогава аз отново ще живея

 

01.12.2007

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??