Когато съм болен -
огън е обхванал тялото ми.
Когато съм болен -
от любов копнея по теб,
и те чакам, да ме излекуваш
с целувките си.
Когато съм болен,
потънал в спомени тягостни -
обхванати от жестокия мрак,
ще се преборя със него!
Когато съм болен -
вярата е по-силна от мрака,
и не ще се предам толкова лесно...
Когато съм болен,
надеждата ще лекува -
натрошеното ми болно тяло!
Когато съм болен -
НЕ ПЛАЧА, А СЕ БОРЯ...
© Николай Пеняшки-Плашков Все права защищены
Пиши за болката...олеква ни.
с обич.