29.01.2008 г., 8:30 ч.

Когато съм болен... 

  Поезия » Бели стихове
598 0 3

Когато съм болен -
огън е обхванал тялото ми.
Когато съм болен -
от любов копнея по теб,
и те чакам, да ме излекуваш

с целувките си.
Когато съм болен,
потънал в спомени тягостни -
обхванати от жестокия мрак,
ще се преборя със него!
Когато съм болен -
вярата е по-силна от мрака,
и не ще се предам толкова лесно...
Когато съм болен,
надеждата ще лекува -
натрошеното ми болно тяло!

Когато съм болен -
НЕ ПЛАЧА, А СЕ БОРЯ...

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??