18 мар. 2014 г., 22:30

Когато сърцето тъгува 

  Поэзия » Другая
879 0 1

Когато сърцето тъгува,

в душата - опъната струна,

се борят любов и омраза,

а разумът е проказа.

 

Когато сърцето тъгува,

се питаш защо съществуваш,

душата е рана отворена

и търсиш утеха във спомена.

 

Когато сърцето тъгува,

любовните лодки отплуват,

замлъкват и пойните птици...

Далечен, далечен, пак ти си...

 

Когато сърцето тъгува,

душата за обич жадува,

за ласка и тихо смирение,

а мъката - за забвение.

© Наташа Биразова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??