5 июн. 2019 г., 16:48

Когато те сънувам нощем 

  Поэзия » Любовная
461 0 2

Когато те сънувам
нощем
във шеметния дъх
на тишината,
разбирам,
че те чакам още
в копринения допир
на тъмата...

 

Когато се събуждам
в мрака
със мислите разплетени
в косите,
един среднощен тъжен
вятър
проплаква на сбогуване
в липите...

 

В сърцето си намирам
твои думи
и стъпките
ти нейде в тъмнината
и онзи пламък
помежду ни,
изгарящ безнадеждно
самотата...

 

 

Живка Юрукова

 

© Живка Юрукова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??