16 июн. 2011 г., 18:42

Когато вали 

  Поэзия » Любовная
804 0 2

Понякога обичам, когато вали...
Да ухае на свежо.
Да е в някой от топлите летни дни
и да слушам дъжда - как пада, тъй нежно.
 
А ти зад мен, тъй близо застанал 
и гребен държиш в своята ръка,
и започваш нежно да ме докосваш с него,
сресвайки моята коса.
 
А аз... изтръпвам цялата
и се усмихвам леко само.
Един миг на радост бе това,
когато ти мен правеше щастлива,
а земята щастлива я правеше дъждът.

© Дайдо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Имаш потенциал, любовта е нещо красиво! Опитай да напишеш стихове, които не са свързани с нея
  • Красив момент!Поздрав!
Предложения
: ??:??