Когато любовта си заминава,
усещаш удари в сърцето.
Разбереш ли, че всичко отшумява,
сълзи се стичат по лицето.
Нещо се откъсва от тебе,
крилата си губи птица.
Как всичко било е от малко семе,
а сринато от болката на жрица.
Вълните губи си морето,
пяната в очите ти е скрита.
Кърваво е в сърцето
и обичта от солена сълза е пропита.
Когато всичко си отива,
спомени нахлуват в душата,
тъга и радост в едно се сливат
и тъжно бършеш от лицето сълзата.
© Пламена Добрева Все права защищены